Son Dakika Haberler

CTP Perşembe Pazarı’nda eylem yaptı

CTP Perşembe Pazarı’nda eylem yaptı
Okunma : 46 views Yorum Yap

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), “Pahalılık, Zamlar ve Yoksulluk Artık Yeter” sloganıyla Gazimağusa’da Perşembe Pazarı’nda eylem yaptı.

Eylemde konuşma yapan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ülkede gelir dağılımındaki adaletsizliğin hızla arttığını ve uçuruma dönüştüğünü belirterek, orta sınıfın adeta buharlaştığını söyledi.

Erhürman, maaşların rakamsal olarak arttığını, hatta döviz bazında da artmakta olduğunu ama insanların alım gücüne yansımadığını savunarak, “Derdimiz insanımızın alım gücünün korunması ve en alt gelir seviyesindekilerin dahi asgari ihtiyaçlarını karşılayabilmesidir” dedi.

Gidişatın inşaat sektörünü, turizm, sektörünü sıkıntıya sokacağını, ekonominin Güney’e kayacağını CTP’nin bir yılı aşkın süredir söylediğini kaydeden Erhürman, bu politikaların halkı yok oluşa sürüklediğini iddia etti.

Mevcut durumun ülkeyi ve ekonomiyi yönetememekten kaynaklandığını öne süren Erhürman, “Alternatif  kırk katır da değildir, kırk satır da değildir. Alternatif  bu ülkenin bu işleri bilen insanlarıyla bir araya gelip ekonomiyi yönetmektir, CTP buna hazırdır, halkın artık tahammülü kalmamıştır” dedi.
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)